maandag 30 maart 2015

L.O.ST. in concert at Digipelt

Weer een leuke en leerzame workshop gehad bij fotoclub Digipelt, concert fotografie dit keer. Victor had een band  (L.O.ST. ofwel Live On Stage) geregeld die speciaal voor ons zou optreden zodat wij er als een soort paparazzi om heen konden zwermen. 
We konden hiervoor de Muzezaal in Palethe  gebruiken, deze is speciaal voor Muziek, Fotoclub Digipelt, Fotografie,muziek/theater ingericht en heeft een mooi podium.


De band moest nog opbouwen toen ik aan kwam, maar er waren al verschillende leden aanwezig die al een rijtje stoelen klaargezet hadden. Terwijl de band alles klaar zette zaten wij met z’n allen wat te kletsen, elkaar vertellen welke instellingen we het beste zouden kunnen aanhouden enz. enz. Natuurlijk werden er ook al wat plaatjes geschoten van de bezige bandleden, instrumenten en van elkaar. 








Toen alles klaar stond werd de zaal verlichting uit gedaan en begon de band te spelen. De paparazzi moesten even op gang komen, maar eenmaal op dreef gingen we helemaal los. Links van het podium, rechts van het podium, recht ervoor en zelfs erop. Knap dat de band gewoon z’n ding kon doen ondertussen! Leuk bandje trouwens, met een repertoire van veel bekende Rock klasiekers, en het repertoire wordt nog steeds uitgebreid. Nu je dan toch voor zo’n stel zotten staat te spelen kun je net zo goed meteen wat oefenen met de nummers die er nog niet zo goed ingebakken zitten, zo gezegd zo gedaan, boek met tekst erbij en spelen maar! Ook dit leverde uiteraard weer leuke plaatjes op. 
Na een concert van een kleine 2 uur was het welletjes, als we nog wat langer door gedaan hadden waren we waarschijnlijk door het personeel van Palethe buitengeveegd dus eigenlijk gewoon mooi op tijd. Afgelopen weekend heb ik even wat tijd uitgetrokken om eens te kijken wat ik nu eigenlijk allemaal gemaakt heb, veel weggegooid, nog meer in de categorie: Hmmmm en zelfs een paar die ik heel aardig durf te noemen.
Op de dropbox van de fotoclub is een mapje aangemaakt waar we allemaal onze ‘beste’ foto’s in kunnen zetten, deze worden dan ook doorgegeven aan L.O.ST. zodat hun op hun beurt de beste weer op hun site kunnen zetten (inmiddels staan daar al een aantal foto's van 'ons' op)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten